Printre rezoluțiile la final de an și pentru noul an se numără și cititul mai mult. 📚 De fiecare dată când citesc, mă relaxez, somnul e mai liniștit, mă cunosc mai bine și desigur că descopăr și lumi fantastice, personaje interesante care-mi rămân în minte și mă învață despre lucrurile mărunte de care uit.

În ton cu această pasiune a mea, am zis să vă inspir un pic cu ținute comode pentru citit deoarece cititul implică deseori și comoditate și eu pun accent pe acest lucru în viața mea. Am făcut o comandă pe site-ul FEMME LUXE unde găsiți mereu haine în trend. Comanda a ajuns acasă prin DPD, dar uneori am înțeles că vine și la poștă. În funcție de perioadă, vine mai încet sau mai greu, la mine a durat mai bine de 2 săptămâni de data aceasta.

💜 Stone Zip Up High Neck Utility Pocket Skinny Joggers Fitted Loungewear Set – Kimi

Prima mea propunere pentru voi este printre cele mai comode și călduroase. Este vorba de un trening format din două piese la modă. Am ales mărimea cea mai mică 6, și îmi vine bine. Eu sunt mărimea 32, dar treningul vine cel mai bine pe cineva care e 34 (nu știu dacă merge și pentru 36, dar e șansă).

Este un trening comod, un pic vătuit la interior așa că ține de cald. Îmi place că pantalonii au în talie un cordon ajustabil iar bluza de trening are fermoar și o poți descheia dacă îți e cald.

Culoarea mi se pare frumoasă, un crem plăcut, și pot spune că toată viața am cam fugit de crem/bej deoarece îmi dă senzația că mă face mai palidă, dar acum parcă încep să mă obișnuiesc și cu aceste nuanțe. Găsiți și alte seturi loungewear pe site-ul Femme Luxe dacă vreți alt model sau altă culoare.

💜 Rose Oversized Long Sleeve Drawstring Detail Mini Hoodie Dress – Hettie

Pentru ținuta 2 vă propun un hanorac oversized stil rochie. Acest hanorac e foarte lejer și poate fi purtat cu șosete peste genunchi, colanți sau după preferință. Este și el vătuit la interior și destul de călduros.

Are și glugă așa că e un plus în caz că vreți să îl purtați și afară sau dacă sunteți friguroase. Nuanța de roz prăfuit spre somon este faină de tot și chiar mi se pare o alegere bună pentru zilele de toamnă-iarnă.

💜 Stone Knitted Long Sleeve Pocket Detail Side Split Longline Midi Cardigan – Karter

Pentru ținuta 3 vă recomand probabil cea mai la îndemână, cea mai comodă alegere. Pijamalele preferate/colanți și un cardigan lung care vă va ține de cald. Deseori mă trezesc în pijamale, dar poate fi frig în casă așa că un cardigan mereu ajută.

Acest model mi se pare destul de frumos, în părți jos are și două crăpături de efect. Eu am decis să i-l ofer cadou mamei mele deoarece are nevoie mai mare de el decât mine, dar mi se pare frumos și util în zilele reci.

💜 Charcoal Acid Wash Oversized Long Sleeve Front Pocket Drawstring Hoodie – Niamh

Tot mamei mele m-am gândit să îi iau un hanorac trendy, într-o nuanță de petrol, cu model de denim. Este un hanorac gros, nu e vătuit, dar ține de cald. Materialul în sine e grosuț, are și glugă, buzunar în față iar mama mea a fost tare mulțumită de cadou și chiar a fost apreciată pentru acest model și culoarea care o punea în valoare.

Cam acestea sunt noutățile mele de pe site-ul Femme Luxe unde de data asta am nimerit piese vestimentare de care sunt mulțumită. Vă recomand să aveti grijă la materiale, cum le alegeți, și la măsuri unde poate fi puțin problematic pentru unele femei.

📚🧚🏻‍♀️ 3 ținute comode pentru citit: (1) treningul comod, (2) hanoracul-rochie oversized, (3) pijamale + cardigan călduros. Tu ce preferi? 😇