💟 FemmeLuxe Haul 💟

Duminică m-a apucat nebunia dulapului cu haine: am făcut ordine în jumătate din el pentru a face trecerea la toamnă. Acum e totul mai aranjat și frumos și mă bucur. Iar cu ocazia asta am zis să vă arăt câteva haine noi sosite acum ceva timp.

Nu mai comandasem demult pe siteul celor de la Femmeluxefinery.co.uk așa că voiam să vă arăt ce am descoperit la ei:

💟 Pantaloni mulați verde mentă: destul de impresionată că îmi vine bine cea mai mică mărime de pe site. Par destul de comozi și sunt într-o nuanță pastelată la modă. Mi-ar plăcea ceva asemănător și pe negru, poate dintr-un material mai gros. Găsisem câteva modele de trousers care ar fi pe gustul meu.

💟 Body roz feminin: poate fi purtat pe sub haine sau cu un sacou, depinde de preferințele și ideile fiecăruia. Nu-mi place că la spate are materialul un pic plasticos, în rest e frumos. Puteți găsi diverse modele faine, feminine sau sexy în categoria de lingerie de pe site. Fiecare femeie are dreptul să se simtă frumoasă pentru ea.

💟 Cămăși oversize călduroase: am luat pentru mine și mama câte o cămașă în trend – modelele acestea sunt tare populare și sunt comode. Mi-a plăcut că le-am găsit pe mov (a mea – Lilac Check Print Oversized Button Up Pocket Shacket – Isabella) și roz (cea a mamei – Pink Check Print Oversized Button Up Pocket Shacket – Isabella). La interior sunt vătuite așa că țin de cald toamna.

În ultimii 2 ani am făcut mai multe cumpărături online deoarece mi s-a părut mai comod, am mai profitat și de unele oferte și am găsit deseori mărimea mea. Comandând online ai și acces la anumite produse care apar exclusiv în online și nu în magazine. Cu toate acestea mi se pare o experiență frumoasă să mergi în magazin și să probezi acolo un produs și să îl cumperi direct. Cu toate că și online poți face la fel… comanzi, probezi acasă o piesă la mai multe outfituri și apoi te decizi.

Voi cumpărați haine online? 😘