our life carte personalizata cadou iubita iubit prietene prieteni familie

Cadourile pentru cei dragi pot fi uneori amintiri hazlii care vor rămâne în sufletul nostru pentru mult timp. Așa sunt și cadourile personalizate realizate de OurLife, un site unde poți crea și comanda o carte de dat în dar pentru o persoană dragă ție.

Pentru cele mai bune prietene m-am pregătit cu două cărți frumoase și abia aștept să ne amuzăm împreună de mesajele și pozele din ele. Mi-au plăcut mult așa că mi-am dorit să îți ofer și ție o mică parte din experiența mea.

De ce să comanzi o carte personalizată OurLife

  • procedură simplă: alegi coperta dorită, paginile cu desenele care îți plac, le pui în ordine și comanzi! Foarte simplu.
  • opțiune de personalizare: poți aranja paginile în ordinea dorită, personalizezi chiar și expresiile faciale ale personajelor și textele;
  • un cadou deosebit și amuzant: prietena/prietenul sau iubita/iubitul se va bucura de minune! Este o carte pentru oricine, chiar și pentru o mămică la care ții. Imaginile din carte sunt desenate frumos și simplu, sunt hazlii iar tu poți scrie mesaje și mai amuzante decât cele standard care sunt de ajutor.
  • rezistent în timp: față de alte cadouri care sunt doar de moment (la fel de frumoase și ele desigur), această carte funny o să reziste până la bătrânețe. Va fi așa plăcut să o răsfoiești peste ani și ani!

our life carte personalizata cadou iubita iubit prietene prieteni familie

Cum creezi o carte personalizată OurLife?

Procedura de creare a unei cărți este destul de simplă, trebuie să ai doar un pic de răbdare și timp. Cadoul pentru iubitul, iubita sau un prieten bun va fi cu siguranță tare apreciat! Prima dată creezi cele 2 personaje, alegi sexul, tipul de păr și stabilești câteva trăsături ale acestuia. La pasul doi alegi coperta cărții. Sunt mai multe imagini din care poți alege. De asemenea poți scrie câteva cuvinte pe copertă așa că darul va fi și mai fain!

După aceea te apuci să alegi paginile dorite din lista de pagini. Acestea sunt organizate și pe categorii precum ar fi “de dragoste”, “amuzante” etc. După alegerea paginilor vei putea să le pui în ordinea dorită, să scrii textele care se potrivesc cel mai bine.

La final poți plasa comanda, dar nu înainte de a alege tipul de copertă: moale sau cartonată. Eu am ales copertele cartonate pentru cadourile mele și îmi place mult cum au ieșit. M-am gândit că în acest mod vor rezista și mai mult în timp.

Idei amuzante: personalizează cartea cu stickere, poze personale și de ce nu, colorează personajele alături de persoana dragă! În acest mod cadoul chiar va fi unic, personalizat și vă va reprezenta și mai bine. 🎈😊🎈🎁

Cele mai frumoase cadouri sunt cele personalizate cu drag, cadourile venite din suflet care vor pune un zâmbet mare pe buzele persoanei la care ții. Este atât de simplu să faci fericită o persoană iubită: comandă o carte personalizată și exprimă-ți sentimentele față de o persoană specială din viața ta.

Cum ți se pare această carte de oferit cadou? Îți plac cadourile personalizate? 😘

our life carte personalizata cadou iubita iubit prietene prieteni familie