Harry Potter and the Goblet of Fire illustratde pe Books Express

books express carte ilustrata harry potter goblet fire j k rowling illustrated edition

Mereu am avut la suflet seria Harry Potter, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă… 😍😍😇 Volumele ilustrate HP mi se par deosebite și o idee superbă de dar (nu doar de sărbători) pentru un fan. 🎄🎁📚
⠀⠀⠀
Mă bucur că am luat înainte de sărbători volumul 5 al seriei, Harry Potter and the Goblet of Fire,de pe Books Express, site-ul de unde îmi luam deseori cărticele faine, manga sau agende.📚📚 Este o carte imensă și sincer mă gândesc că următoarele volume vor fi și mai mari și grele!! 🧐🤯 Nu pot comenta nimic… pentru că e prea magică seria iar cu ilustrații alături e și mai faină….

Coperta cartonată e acoperită cu o supracopertă presărată cu reflexe ici colo. Ilustrațiile faimosului Jim Kay au revenit și în acest volum, dar de această dată simt că au devenit din ce în ce mai serioase, un pic mai sumbre, mai dark, după cum este și acțiunea cărții.

Cu toate acestea, am descoperit și ilustrații mai cosy, mai călduroase și apropiate de starea pe care Harry Potter ne-a indus-o în primele două volume: ilustrații cu trenul care ne duce la Hogwarts, cu festivalul, cu petrecerea și multe altele.

Volumul este destul de mare și greu după câte vă ziceam așa că e un pic greu de citit față de o carte normală, dar nu e imposibil. Mie mi se pare seria asta ca una de colecție, o serie deosebită, magică, care arată și frumos în bibliotecă. 😁

În acest volum Harry se înscrie nevoit la un turnament tare periculos: el va participa la o luptă pentru obținerea Pocalului de Foc. Sarcinile sunt oricum dificile, dar se pare că Lordul Cap de Mort reapare și atunci acțiunea este destul de intensă, întunecată așa că pe copiii s-ar putea să îi sperie nițel scenele în cauză.

Am crescut ani la rând cu această serie faină alături și de aceea mă bucur nespus de mult să am ocazia să îmi întregesc colecția aceasta frumoasă. Cam în fiecare an apare un volum nou așa că dacă nu v-ați apucat să cumpărați aceste volume, aveți timp!

Tu ești fan Harry Potter? Cum ți se pare seria aceasta ilustrată? Nu uita și de celelalte volume pe care le poți găsi pe Books Express.😘📚

2021-01-12T15:39:23+00:00

12 Comments

 1. Diaconu Simona January 12, 2021 at 4:52 pm - Reply

  Cărțile nu le-am citit, dar am vizionat toate părțile alături de fiul meu.

 2. Cristina Florentina January 12, 2021 at 7:35 pm - Reply

  Sincer din Harry Potter am citit doar primele cărți , dar mi-au plăcut filmele in schimb ….erau preferatele noastre de sărbători …
  Interesant ca au scos varianta asta cu ilustrații … te captivează mai mult …

 3. Adriana Ivan January 13, 2021 at 12:32 pm - Reply

  Nu am citit seria, dar îmi place cum arată varianta ilustrată.

 4. Mirela Marin January 13, 2021 at 4:55 pm - Reply

  Nu am citit niciunul dintre volumele apărute, dar le avem pe toate în bibliotecă.
  Îmi amintesc cum, atunci când a apărut primul volum Harry Potter băiatul meu nu s-a culcat până nu l-a terminat de citit.
  Avea 10 ani și era varianta în lb engleză.
  Sunt foarte frumoase, în orice caz și are foarte mulți fani!

 5. Pulbere de stele January 13, 2021 at 8:52 pm - Reply

  Sigur ca sunt fana Harry Potter, desi spre rusinea mea, am vazut doar filmele, dar cartile nu m-am incumetat sa le citesc.

 6. Ruxandra January 13, 2021 at 9:13 pm - Reply

  Cât de frumoasă poate să fie cartea ilustrată! Wow! Am citit toate cărțile și m-am uitat și la filme. Trebuie neapărat să cumpăr această cărticică.

 7. Catalina Coman January 13, 2021 at 11:26 pm - Reply

  Wow, cat de frumoasa este aceasta varianta ilustrata!

 8. Albu Steluta Georgiana January 14, 2021 at 1:29 am - Reply

  Cat de fain arata versiunea aceasta ilustrata! Te atrage chiar si doar prin imagine!

 9. Rokolla January 14, 2021 at 2:09 am - Reply

  Nu stiu de ce, dar niciodata nu am apucat sa citesc Harry Potter. Parca vad ca voi citi cartea o data cu pasiunea fetitei mele

 10. Lucia Mihaela Curea January 14, 2021 at 9:35 am - Reply

  Cât de frumoasă e cartea, are ilustratii minunate.

 11. Lili January 14, 2021 at 6:10 pm - Reply

  Arata fparte frumos!! Sa ai lectura placuta!

 12. ellafairytale January 15, 2021 at 10:55 am - Reply

  Cred ca sunt putin cam batrana pentru aceasta poveste. :)) Nu am citit seriile, filmele pot spune ca le-am vazut partial. Arata foarte frumos ilustratiile.

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree