books express carte ilustrata harry potter goblet fire j k rowling illustrated edition

Mereu am avut la suflet seria Harry Potter, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă… 😍😍😇 Volumele ilustrate HP mi se par deosebite și o idee superbă de dar (nu doar de sărbători) pentru un fan. 🎄🎁📚
⠀⠀⠀
Mă bucur că am luat înainte de sărbători volumul 5 al seriei, Harry Potter and the Goblet of Fire,de pe Books Express, site-ul de unde îmi luam deseori cărticele faine, manga sau agende.📚📚 Este o carte imensă și sincer mă gândesc că următoarele volume vor fi și mai mari și grele!! 🧐🤯 Nu pot comenta nimic… pentru că e prea magică seria iar cu ilustrații alături e și mai faină….

Coperta cartonată e acoperită cu o supracopertă presărată cu reflexe ici colo. Ilustrațiile faimosului Jim Kay au revenit și în acest volum, dar de această dată simt că au devenit din ce în ce mai serioase, un pic mai sumbre, mai dark, după cum este și acțiunea cărții.

Cu toate acestea, am descoperit și ilustrații mai cosy, mai călduroase și apropiate de starea pe care Harry Potter ne-a indus-o în primele două volume: ilustrații cu trenul care ne duce la Hogwarts, cu festivalul, cu petrecerea și multe altele.

Volumul este destul de mare și greu după câte vă ziceam așa că e un pic greu de citit față de o carte normală, dar nu e imposibil. Mie mi se pare seria asta ca una de colecție, o serie deosebită, magică, care arată și frumos în bibliotecă. 😁

În acest volum Harry se înscrie nevoit la un turnament tare periculos: el va participa la o luptă pentru obținerea Pocalului de Foc. Sarcinile sunt oricum dificile, dar se pare că Lordul Cap de Mort reapare și atunci acțiunea este destul de intensă, întunecată așa că pe copiii s-ar putea să îi sperie nițel scenele în cauză.

Am crescut ani la rând cu această serie faină alături și de aceea mă bucur nespus de mult să am ocazia să îmi întregesc colecția aceasta frumoasă. Cam în fiecare an apare un volum nou așa că dacă nu v-ați apucat să cumpărați aceste volume, aveți timp!

Tu ești fan Harry Potter? Cum ți se pare seria aceasta ilustrată? Nu uita și de celelalte volume pe care le poți găsi pe Books Express.😘📚