Odată cu venirea toamnei am început să mai fac câteva schimbări prin garderobă. Am intrat pe site-ul celor de la Femmeluxefinery.co.uk pentru a vedea noile noutăți în ton cu anotimpul mai rece. Am zis cu ocazia asta să fac câteva încercări diferite.

Black Knitted Long Cardigan – June

Pentru zilele extrem de reci am comandat un cardigan. Mărimea este universală așa că poate fi purtat aproape de oricine. Acest cardigan e foaaarte călduros și destul de lung așa că țineți cont de acest aspect dacă sunteți minione.

Cred că este ideal de a fi purtat când ieșiți afară sau poate la locul de muncă dacă nu aveți căldură suficientă în birou. Nu are cordon, dar este o piesă călduroasă așa că acest aspect contează mult!

Grey Ribbed Off The Shoulder Loungewear Jumpsuit – Harlow

Pentru în casă am luat o salopetă gri comodă care se leagă cu cordon în talie. Se poate purta cu umerii goi sau acoperiți. Îmi place materialul și este perfectă pentru a avea o ținută lejeră, dar feminină atunci când petreci ziua acasă. Cred că este un model chic!

Black High Waisted PU Leggings – Mimi

Eram tare curioasă de acești pantaloni imitație de piele. Pot spune că sunt surprinsă de faptul că materialul e mai fain decât mă așteptam! Se simt plăcut la atingere și la purtare și cred că rezistă și destul de bine, fără a se zgâria. Din păcate mărimea e un pic cam mare pentru mine, dar dacă vreți o pereche de pantaloni care imită pielea, aveți câteva variante pe acest site.

Smoke Grey Oversized Sweatshirt & Joggers Loungewear Set – Christina

Ultimul item comandat este acest trening format din 2 piese. Este într-o mărime mai mare, M, deoarece l-am luat cadou pentru mama mea. Materialul e foarte plăcut la atingere și mi-aș dori să găsesc și mărimea mea pe viitor.

La interior ambele piese sunt vătuite și țin de cald. Mi se pare un trening comod pentru casă, dar chiar și pentru o plimbare în parc sau o tură de jogging. E tare călduros și comod!

Ce piesă vă atrage atenția din comanda mea de pe Femme Luxe? 😘