Serile de vară nu mai sunt așa călduroase așa că am putut să port diverse hăinuțe. Mie îmi plac mult hainele cât mai comode și de aceea am zis să vă arăt ce haine am primit în ultima mea  comandă de pe site-ul Femmeluxefinery.co.uk .

Black Rib Two Piece Loungewear Set Aloranna

Deoarece în august e ziua mamei mele, i-am luat cadou un compleu negru din 2 piese. I-a plăcut foarte mult și îi vine frumos. E tare mulțumită de el și îl poartă cu drag la plimbările prin parc sau când vrea să fie comodă și chic acasă.

L-am ales în mărimea M/L (12/14) și mărimea s-a potrivit foarte bine. Compleul era disponibil și pe alte nuanțe, dar pe negru m-am gândit că e mai potrivită alegerea. Puteți găsi și alte compleuri și seturi loungewear la modă pe acest site și chiar recomand o mare parte dintre ele!

Lilac V Neck Short Sleeve T-Shirt Alaya

Pentru mine am luat un tricou pe o nuanță care-mi place mult: lila. Acest tricou are în față un model într-un fel de V reinventat. Cred că acest model s-ar potrivi pentru femeile care au un decolteu mai proeminent, ca să se aranjeze mai frumos.

Materialul este destul de plăcut și eu am ales să port tricoul cu o pereche de pantaloni de trening luată tot de pe site. Tricoul este în mărimea XS (6/8) și mi se potrivește ok, vine comod. Aveți și alte tricouri faine în secțiunea de T Shirts dacă vreți să cumpărați ceva nou și diferit.

Grey Cuffed Pocket Detail Joggers Teddy

Pantalonii gri de trening pe care mi i-am luat sunt tare comozi și îmi place materialul lor. Sunt și un pic grosuți așa că merg purtați și când e mai răcoare. I-am ales în mărimea 6 și m-am bucurat că am găsit și ceva într-o mărime mai mică, de obicei pantalonii lor fiind în mărimi 6-8 spre exemplu.

Am și o peripeție cu acești pantaloni, lucru ce nu credeam că avea să mi se întâmple! În partea de jos ei aveau o zonă de material dublată și mai strânsă pe pulpă. Amuzamentul vine din faptul că m-am chinuit un pic să mă îmbrac cu pantalonii (eu sunt destul de slabă), materialul nefiind elastic în acea zonă. Când am vrut să mă dezbrac, nu prea a mai mers. 🙊🤣🤣🤣🙈 Soluția mea a fost simplă: am tăiat partea de jos a pantalonilor și acum totul e ok. Recomand că dacă sunteți late la picioare să evitați pantalonii de acest tip.

Rust Square NEck Ruched Bodycon Mini Dress Gina

Ultima mea achiziție e la fel de comodă: o rochie într-o nuanță tomnatică, un ruginiu frumos. Mărimea 6 mi se potrivește foarte bine. Dacă sunteți mai late la umeri, rochia vă va veni și mai bine. La fel pot spune și de bust sau fund.

Materialul este elastic așa că nu aveți probleme. Rochia e un pic cam mulată așa că are un stil mai sexy/provocator. Recomand să o purtați/accesorizați de așa natură ca să fie purtabilă în mai multe situații. 😊😊

Voi ce hăinuțe v-ați mai luat? Cum vi se par alegerile mele de pe FemmeLuxe? 😘