Noul sponsor al blog-ului – YoungArt

Bună, dragilor!! Ce mai faceți, ce mai citiți?

Eu sunt foarte fericită să vă anunț că blog-ul are un nou sponsor!! Cei de la YoungArt au fost extrem de amabili să îmi trimită o serie de cărți despre care voi discuta cu voi! Printre cele de la YoungArt am primit și una de la Editura Arthur, așa că sunt și mai încântată!

Cărțile pe care le-am primit de această dată sunt în număr de trei și deja m-am apucat de lecturarea uneia dintre ele. Vrăjitoarea de la Iazul Mierlei de Elizabeth George Speare este cartea pe care am pus ochii prima dată și am decis să îi acord prima șansă. M-am îndrăgostit de această carte, de personajele ei, de atmosfera pe care autoarea a creat-o și de cum arată coperta!!! Nu credeam că o carte apărută inițial în 1958 ar putea să îmi placă așa de mult. Abia aștept să ajung la finalul ei și să aflu ce se întâmplă.

Cartea Pricoliciului de Adina Popescu este prima carte din seria O istorie secretă a Țării Vampirilor și, din câte ați sesizat, este o carte scrisă de o autoare din România (fapt ce mă bucură foarte mult). Următoarele două cărți care vor apărea în această serie sunt: Cartea Fetiței Vampir și Cartea Călătorului. Sper să îmi placă acest prim volum îndeajuns de mult încât să citesc pe viitor toată această serie care pare a fi ca un amalgam de personaje de basm. Voi reveni cu o recenzie pe viitor ca să vedeți cum mi s-a părut.

P.S.: Are niște ilustrații foarte simpatice în interiorul cărții, realizate de Amalia Dulhan.

Cea de a treia carte pe care am primit-o este Castelul de sticlă de Jeannette Walls, o carte despre care nu știu extrem de multe însă am sesizat că a primit niște recenzii faine iar pe Goodreads are o notă foarte bună: 4.22!! Din câte am înțeles, în această carte sunt prezentate memoriile unui personaj și sunt curioasă cum mi se va părea acest gen de lectură, având în vedere că nu prea am avut ocazia să citesc memorii sau autobiografii.

Voi ați citit vreuna dintre aceste cărți? Care vă atrage atenția? 😀Le mulțumesc mult celor de la YoungArt pentru că mi-au oferit câte un exemplar al cărților pentru recenzare în schimbul părerii mele sincere. Nu uitați să le vizitați și pagina de facebook: Youngart facebook!!

2017-09-09T10:54:14+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree