Mici esentiale pentru toamna / Clothing haul

Am ajuns la final de săptămână și am zis să vă arăt ce mici lucrușoare mi-am cumpărat recent din magazinul Koton. Inițial îmi căutam o gentuță dar am ajuns să găsesc alte nebunii și, ca să vă amuz, o să vă spun că mi-am luat câteva hăinuțe de la secțiunea pentru… copii. :))

Mi-am luat un pulovăraș care îmi vine la fix și este numai bun pentru blugii cu talie înaltă pentru că nu este prea lung. Este destul de grosuț și are culoarea bleomarin, una dintre preferatele mele. Ca să fie și mai drăguț, este decorat cu niște inimioare mici albe iar la baza părții din față are două tăieturi în formă de V pentru a căpăta un aspect interesant.

Pentru că sunt destul de slăbuță, nu îmi găsesc des fuste pe mărimea mea și pe placul meu în același timp. Am fost norocoasă să găsesc două care mi-au plăcut destul de mult, în special cea alb cu negru care are un fel de model aztec care pe mine mă atrage. În părți are un material care imită pielea, conferindu-i acel ceva aparte.

Cea de-a doua fustiță este un pic mai elegantă din punctul meu de vedere, are un model interesant cusut cu fire ce sunt albăstrui iar pe alocuri are și niște licăriri argintii care îi oferă acea eleganță. Această fustită are și jupă, prin comparație cu prima care nu are. Purtate cu niște ciorapi mai groși sau chiar și cu niște colanți potriviți ele vor fi bune și în zilele însorite de toamnă când nu pare exagerat de frig (eu fiind o mare friguroasă!).

Pentru ca am ciorăpei negri (spre care optez de obicei) și niște ghetuțe negre confortabile pe care le-am luat acum ceva vreme de la Berksha (poate vi le voi arăta într-o altă postare) pot purta și aceste fustițe în câteva zile (cine mă cunoaște știe că sunt fană a blugilor :)) ). Cred că fustițele de acest tip pot fi purtate și cu niște șosete grosuțe care trec de genunchi.

P.S.: În cazul în care vă întrebați, aceste fuste sunt scurtuțe (decent de scurte) așa că dacă suflă vântul pe afară nu cred că m-aș risca să le port. Dacă se face prea frig, le voi scoate din dulap în primăvară când este vremea faină.

De câteva luni bune pândesc reducerile la ochelarii de soare de la Meli Melo însă se pare că a trecut vara și nu am găsit ceva care să mă atragă mai mult. Voiam niște ochelari negri sau roz pal însă nu am găsit un model care să mi se potrivească. Noroc că am sesizat că la Koton erau niște reduceri și la ochelari. Am găsit o pereche care tinde să bată înspre negru dar au rama și cu tente portocalii. Forma lor este, după cum ați sesizat, destul de pisicoasă (ochelarii mei preferați!).

Ca să fie treaba, treabă, am pus ochii și pe un ceas care se potrivește cu starea mea din ultima perioadă (una mai geeky ca de obicei, comic book related). Mi s-a părut amuzant că scrie pe el POW exact ca în imaginea pe care o puteți găsi pe pagina cu recenzii a blog-ului! :)))

Și acest ceas era la reducere și mi-a plăcut că are o curea neagră și o imagine așa de viu colorată. L-am testat deja și este extrem de ușor, nu mă jenează la braț (având brațul destul de subțire) și va fi foarte fain să îl port și când voi citi benzi desenate. POW! 😀

Voi ce mici esențiale ați mai adăugat prin garderobă în această toamnă? Eu voi mai face câteva cercetări prin magazine (trebuie să găsesc o gentuță pe gustul meu :D) dar nu știu ce/dacă îmi voi mai cumpăra ceva anume.

2017-09-09T10:28:08+00:00

Leave A Comment