Kendra Autumn Beauty Haul | Essence, Miss Sporty, Rimmel

Recent am fost cu o prietenă într-o mică cercetare prin magazinele de frumusețe. Se pare că nu am reușit să plecăm cu mâinile goale, fiecare găsind câte ceva din lucrușoarele pe care ni le doream. Vă voi arăta ce produse de beauty am reușit să găsesc pe la Kendra, și la un preț destul de bun.

SO CLEAR PERFECT SKIN – MISS SPORTY

Nu sunt o fană a BB/CC cream-urilor și a produselor asemănătoare însă am zis să testez și eu So Clear Perfect Skin de la Miss Sporty. Acesta este un fel de fond de ten care are și alte proprietăți. Are un rol hidratant pentru piele dar acoperă și roșeața care poate apărea în unele perioade.

Eu am achiziționat produsul în culoarea cea mai deschisă, 01 Light și am fost puțin sceptică la început deoarece îmi dădea senzația că ar fi un pic cam închisă pentru tenul meu (însă am descoperit că este ok).

Se aplică destul de bine pe piele (cred eu că s-ar putea și mai bine), mirosul este ok, nimic care să mă dea pe spate, textura produsului este faină, și intră destul de repede în piele. Trebuie să îl întindeți bine pe piele pentru a vă asigura că este uniform peste tot (ca la orice fond de ten de fapt).

Nu încarcă tenul prea mult așa cum ar putea-o face unele fonduri de ten așa că dacă doriți ceva minimalist pentru ten cred că acest fond de ten v-ar ajuta.


ESSENCE STAY NATURAL CONCEALER

Următorul produs pe care mi l-am luat a fost un concelear (corector pentru ochi și nu numai) care este de la una dintre firmele mele preferate: Essence. Corectorul se numește  Essence Stay Natural Concealer, a costat în jur de 11 lei și este în culoarea 03 Soft Nude.

Eu sunt destul de mulțumită de el întrucât oferă o anumită luminozitate feței, mai ales în jurul ochilor unde se presupune că multe persoane au cearcăne. Eu folosesc corectorul în zona ochilor și în alte locuri unde ar putea exista roșeața care nu dispare doar cu fondul de ten.

Are o textură plăcută și pentru a putea folosi produsul trebuie să rotiți de partea de jos acestui tub de forma unui pix, pentru ca corectorul să ajungă în partea din față unde este pensula. La prima folosire a produsului m-am speriat nițel deoarece am rotit de foarte multe ori până am reușit să scot corectorul din tub. În rest, nu au existat probleme de acest tip.

Mi se pare că un corector de acest tip este mai ușor de folosit și practic deoarece dispune de pensula cu ajutorul căreai poți aplica mai precis produsul acolo unde dorești.

ESSENCE EYESHADOW

Deoarece aveam nevoie și de câteva farduri pentru pleoape, am ales să testez I love Nude de la Essence, un fard în culoarea 02 cake pop. Acesta, ca și multe alte farduri de la Essence, are o textură fină și se aplică foarte ușor. Culoarea este extrem de plăcută și cred că poate fi folosită ca o bază pentru anumite tipuri de machiaj. Are niște reflexe rozalii plăcute și are un aspect discret pe pleoapă. Costă în jur de 14 lei, un pic mai scump față de alte farduri achiziționate de la această firmă, dar mie mi se pare că merită.

Cel de-al doilea fard pe care mi l-am luat este dintr-o serie de care am fost mulțumită până acum. Culoarea este 07 early bird și l-am achiziționat deoarece îmi plac fardurile bleo-albicioase și mai era și la reducere (undeva la 6 lei)!

Prin comparație cu fardul prezentat anterior, acesta este un pic mai cremos, se aplică și mai fain pe piele și este mult mai evident odată aplicat. Dacă folosiți și un primer înainte de a aplica fardul, acesta va arăta cu adevărat minunat, conferind ochilor o luminozitate aparte!

OJĂ RIMMEL LONDON – SWEETIE CRUSH

Ultimul produs pe care mi l-am luat a fost o ojă de la Rimmel London, ojă pe care am mai achiziționat acum un an și pe care am terminat-o recent. Mi-a plăcut foarte mult această ojă deoarece conferă unghiilor un aspect zaharos (de îți vine să le mănânci!!) însă nu credeam că o voi achiziționa din nou (sau prea curând) deoarece de obicei costă cam 14 lei și mi se pare un pic cam mult (având în vedere că nici nu este într-o cantitate mai mare). Am fost norocoasă să o prind la reducere (probabil a fost cam 7-8lei) așa că nu m-am putut abține să nu o cumpăr, probabil pentru ultima dată. 😀

2017-09-09T10:23:51+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree