Astăzi m-am apucat de lecturarea unei cărți care mă intimidează destul de mult deoarece are un număr mare pagini și nici stilul acesteia nu este prea ușurel la o primă vedere. Eu sper că alături de Călătoarea de Diana Gabaldon să reușesc să călătoresc și eu în timp și în Scoția de altă dată. 😀 Mi-a plăcut destul de mult serialul Outlander și acum voi reuși să fac și o paralelă cu cartea.

Ca să meargă bine cu lectura am avut alături un ceai de sunătoare la care am adăugat 2 lingurițe mici de zahăr brun. Am savurat acest ceai care a avut un efect liniștitor și m-a și încălzit.

Am cumpărat acest ceai de la Mega Image și știu că era destul de ieftin. Nu mai testasem ceaiul de sunătoare din seria 365/Delhaize

Ingrediente pentru curioși: sunătoare
Cutia conține 20 de pliculețe de 1,5g.

Ceaiul de sunătoare are un gust foarte plăcut dacă este îndulcit cu puțină miere sau cu zahăr iar lămâia îi poate oferi acel plus de Vitamina C. Eu îl prefer doar îndulcit un pic pentru că îmi pare mai relaxant așa. Nu lăsați prea mult la infuzat acest ceai deoarece poate căpăta un gust amărui!

Obișnuiesc să beau acest ceai fie dimineața sau seara (nu este o regulă) iar uneori îl amestec și cu un pliculeț de ceai de fructe pentru a-i oferi un plus de acreală fructată. Nu știu cât de recomandate sunt amestecurile de ceai (cu toate că acum găsim ceaiuri care conțin te miri ce amestecuri) dar mie nu mi-au făcut niciun rău și mi s-au părut și gustoase.

Voi ce mai citiți? Urați-mi succes pentru Călătoarea căci de această dată chiar am nevoie de motivație! 🙂