Red Autumn Nails

Pentru că a început și toamna calendaristică am zis să vă arăt cum mai îmi colorez și eu unghiile, oarecum în ton cu acest anotimp. 😀 Pentru că niciodată nu am fost o fană a culorii roșu, mi-a fost mereu greu să găsesc o nuanță de ojă care să îmi placă și să nu îmi pară prea ciudată pe unghiile mele (mai ales, ținând cont și de faptul că am pielea foarte deschisă la culoare și contrastul este evident).

Am avut o ojă roșie cu o tentă plăcută (bătea spre roz-portocaliu vag de tot, un fel de roșu căpșună probabil) însă mi s-a terminat recent și nu am mai găsit-o nicăieri din păcate! 🙁

Am fost foarte bucuroasă că am avut curajul să testez o ojă de la Rimmel London, din seria Salon PRO. Aceasta este în culoarea 317 Hip Hop și sunt extrem de mulțumită de achiziția mea!!! Este un pic mai scumpă față de o ojă normală (în jur de 11 lei) însă și cantitativ și calitativ pot simți o diferență.

Se aplică extrem de ușor pe unghii întrucât are o textură plăcută dar și o pensulă destul de lată. Eu am aplicat un singur strat pe unghii și am fost surprinsă de faptul că nu a fost nevoie și de un al doilea strat! Efectul final a fost unul pe măsură: unghiile aveau o culoare foarte frumoasă dar și un luciu aparte.

Ca bază pentru unghii am folosit Base & Top Coat de la Miss Sporty (din seria Nail Expert) pentru a fi sigură că unghia mea este protejată dar și pentru a-i oferi ojei o bază bună. Am fost mulțumită și de această achiziție și mă bucur că am ales acest produs. Mi se terminase ultima bază pentru unghii și am zis să o testez și pe aceasta de la Miss Sporty. Se pare că își face treaba destul de bine. 🙂

Voi ce culoare de ojă preferați toamna? 😀

2017-09-09T10:24:07+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree