Ceai Fares”Fructe de Padure” & Cioburi de Stele

Acum o vreme bună de timp am testat un ceai de la Fares. Acesta face parte din colecția Anotimpuri și este unul de Fructe de Pădure. Fiecare cutie conține 20 de pliculețe frumos aranjate și dichisite cu câte un șnur la capătul de sus pentru a vă ajuta atunci când le folosiți (cu grijă însă; eu am rămas cu unul dintre șnururi în mână).

Ceaiul are o culoare roșiatică-maronie și are un gust plăcut însă trebuie îndulcit cu zahăr/miere și/sau acrit cu lămâie pentru a putea fi savurat așa cum trebuie.

Nu am fost dată pe spate de gustul acestui ceai însă este plăcut. Nu știu sigur dacă îl voi achiziționa foarte des dar merge consumat ocazional. 🙂

Ingrediente petru curioși: flori de hibiscus 49%, amestec de fructe de pădure în proporție variabilă: măceșe, afine, coacăze, frăguțe, mure, zmeură – min. 42%, mere; arome. Nu conține coloranți sintetici. Culoarea roșie a ceaiului este culoarea naturală a ingredientelor sale, în special a florilor de hibiscus și a fructelor de măceș.

Peste un plin de ceai se toarnă 200 ml de apă clocotită și se lasă 10 minute.

Alături de acest ceai m-am bucurat și de cartea Cioburi de Stele de Amie Kaufman & Meagan Spooner, o carte SF care a apărut acum ceva vreme la Editura Trei.

Vă urez o duminică frumoasă și aștept să îmi spuneți ce ceaiuri ați mai descoperit săptămâna aceasta și ce recomandări de cărți mai aveți! 😀


2017-09-08T20:07:57+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree