Solutia ideala pentru mamicile care alapteaza

Spectra este unul dintre cele mai cunoscute și utilizate branduri de pompe de sâni din Statele Unite ale Americii și Australia.

Pentru mămicile dinamice care sunt în perioada de alăptare, o soluție foarte bună ar fi pompa de sân Spectra 9+. Această pompă are numeroase avantaje care pot ajuta mămica pentru livrarea laptelui fără durere. Fiind o pompă dublă, înseamnă că extrageți laptele din ambii sâni simultan, economisind astfel timpul la jumătate.

Spectra 9+ deține 5 nivele de masaj și 10 nivele de pompare, potrivite pentru orice mămică care va beneficia astfel de confortul necesar. În același timp, pompa este extrem de ușoară (239g) și redusă ca dimensiuni (112 x 72 x 47 mm) dar și mult mai silențioasă față de alte pompe de sân, permițându-vă astfel să nu îl treziți pe cel mic dacă se află în aceeași cameră cu dumneavoastră.

Deoarece trăim într-o perioadă în care timpul este extrem de prețios, Spectra s-a gândit la tot: aduce pe piața din România o gamă variată de pompe electrice duble pentru mamele care alăptează, ajutându-le pe acestea să extragă cât mai mult lapte într-un timp cât mai scurt.

Pompa Spectra 9+ deține un filtru de protecție cu o tehnologie patentată. Astfel, laptele nu va curge niciodată înapoi (este extrem de igienică așa că nu trebuie să mai stați cu gândul la acest aspect). Pompa poate fi folosită timp 2 ore din momentul încărcării. Pe ecranul cu afișaj digital se poate vedea nivelul de încărcare a acumulatorilor, de cât timp a început extragerea laptelui și nivelul de vacuum la care este folosită. Funcția de memorie vă ajuta pentru că reține setările la care a fost folosită ultima dată pompa. Astfel nu trebuie să ajustați de fiecare dată nivelul de vacuum.

În ziua de astăzi cred că orice mămica trebuie să beneficieze de cele mai bune metode pentru a se bucura de viață alături de cel mic. Utilizând cea mai nouă tehnologie și un design atractiv, pompele de sân electrice duble sunt dotate cu viteze de reglare pentru a extragere laptele fără durere, ajutând mama să procure laptele pentru bebeluș în condițiile cele mai potrivite.

Când cumpărați o pompă de sân trebuie să țineți cont de funcțiile acesteia pentru a vă fi cât mai de folos. O pompă de sân nu trebuie să vă solicite, trebuie să vă și ajute la procesul de pompare prin masaj spre exemplu, și să nu uitați să țineți cont și de materialul din care acestea sunt create. Dacă sunt materiale eco friendly (prietenoase cu mediul înconjurător) precum este Spectra 9+, atunci puteți să le utilizați liniștite.

Cred că Spectra 9+ este soluția ideală în momentul alegerii unei pompe pentru sân, oferind prea multe avantaje care v-ar face viața mai ușoară într-un moment special al vieții când doriți să petreceți cât mai mult timp alături de bebelușul dumneavoastră. Se curăță extrem de ușor, poate fi transportată oriunde, este silențioasă, vă pune la dispoziție o serie de setări care să vă facă să aveți parte de confortul dorit și este rapidă, pentru a nu vă răpi mult timp.

2017-09-08T09:46:46+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree