Servicii optime pentru mutare si transporul mobilierului

Cu siguranță ați trecut sau veți trece cel puțin o dată în viață prin calvarul denumit mutarea domiciliului. Pentru transportare sau depozitare mobila puteți să scăpați de stres prin apelarea la o firmă specializată.

Engineer Moving este o firmă care vă poate ajuta în momentul în care doriți să vă mutați și să transportați mobilierul. Ei vă oferă atât transportul mobilierului local cât și național sau internațional. Dacă aveți nevoie și de depozitarea, montarea sau demontarea mobilei.

BENEFICII DE ACHIZIȚIONARE

– echipă tânără și dinamică, calificată, cu experiență, organizată
– soluții optime în domeniul transporturilor de mobilier
– depozitare mobilier, montare-demontare
– obiectele sunt protejate (cu paturi speciale pentru mobilier, folie stretch, folie cu bule de aer)
– pot fi mutate orice obiecte, indiferent de valoarea lor, materialul din care sunt făcute (mobilier antic, sticla, oglinzi, acvarii, electronice, electrocasnice, etc.) sau de volumul acestora
– preț bun
– poliță de asigurare pentru mobilă în valoare de 35 000 de euro

Serviciile oferite:
– Mutări Ieftine de Mobila
– Mutări Firme
– Mutări Locale (București)
– Mutări Internaționale (România – Germania, România – Franța)
– Mutări Naționale (București – Constanța, București – Cluj)
– Transport și Mutări Mobilier
– Relocare
– Demontare – Montare
– Depozitare Mobilă

SCAPĂ DE STRES CU AJUTORUL UNOR PROFESIONIȘTI

Când vine vorba de mutarea mobilei, fie la nivel local, național sau internațional, intervine de cele mai multe ori stresul deoarece de multe ori apar o grămadă de probleme. Fie că este vorba de faptul că dorim ca mobila să fie mutată într-un timp cât mai scurt sau ne facem probleme pentru ca aceasta să fie transportată în siguranță, toate sunt motive care ne va face să ne stresăm.

Cei de la Engineer Moving oferă soluții prin care clientul să stea liniștit și relaxat. Aceștia au un transport rapid, în termen de o zi (excepție făcând mutările de mobilă cu caracter special) și pun la dispoziția clientului forțe în plus atunci când este necesar. De asemenea, dacă doriți să depozitați mobila până vă decideți în ce loc să o duceți, nu trebuie să vă faceți griji.

În străinătate se practică foarte des cumpărarea unor piese de mobilier care au fost abandonate și, emisiunile de televiziune precum este Storage Hunters, au devenit din ce în ce mai populare și mai numeroase. Mi se pare un concept destul de interesant, mobila veche putând fi refolosită, mai ales dacă este readusă la “viață” prin metodele potrivite.

2017-09-08T09:45:57+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree