Reducere pret consultatii chirurgie estetica Dr. Emanuel Albu

În ultimii ani a devenit la moda procesul de injectare cu botox cu care nu mulți dintre noi suntem de acord, însă consider că există și situații când acest lucru ar putea fi necesar sau util. Există persoane care ar putea avea nevoie de un tratament de acest tip și chiar de operații estetice dacă doresc să schimbe o posibilă imperfecțiune cauzată de un accident spre exemplu.

Dr. Emanuel Albu, Medic Primar în Chirurgie Plastică, Estetică și Microchururgie Reconstructivă și Doctor în Științe Medicale, vă oferă în această vară consultații la un preț accesibil. Reducerea costului consultației vă va permite să aflați mai multe detalii despre o posibilă operație estetică pe care doriți să o faceți.

Chirurgia estetică este folosită cu scopul de a îmbunătăți structura normală a corpului în vederea obținerii unui aspect mai plăcut. În acest sens, persoana în cauză poate să devină mai încrezătoare în sine, lucru ce îi poate îmbunătăți viața de zi cu zi. Spre deosebire de chirurgia estetică, cea reconstructivă ajută la corectarea structurilor anormale a corpului, cauzate de un defect care a survenit în urma unei boli, tumori, accident, traumă, etc. Aceasta ajută la îmbunătățirea unei funcții dar poate ajuta pacientul pentru a obține un aspect normal.

Un exemplu de cum arată o persoană înainte și după o intervenție ce ține de injectarea cu botox v-ar putea lămuri cu privire la acest proces.

Una dintre afecțiunile ce pot fi tratate prin intervenția chirurgicală este artrita. Într-un caz normal, oasele prezintă la ambele capete o suprafață moale și alunecoasă care poartă numele de cartilaj articular. Aceasta permimte oaselor să aibă o mobilitate care din diverse motive poate dispărea în timp. Când cartilajul articular se distruge, articulația devine dureroasă, ajungându-se în acel moment la artrită.

Prin înlocuirea articulațiilor în mod chirurgical, pacientul poate să aibă numeroase beneficii:

  • scapă de durerile articulare
  • se restabilesc și se mențin mișcările în articulații
  • se îmbunătățește aspectul și aliniamentul articulației
  • se îmbunătățesc funcțiile membrului
Pentru ca operația să aibă un succes cât mai mare, pacientul va trebui să ia parte la ședințe de kinetoterapie la recomandarea medicului. Recuperarea poate dura câteva luni și de obicei sunt folosite atele speciale care vor ajuta pacientul.

 

2017-09-08T09:42:16+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree