Pavele pentru decorarea curtii si gradinii

sursa: http://www.famclub.ro/index.php/casa/gradina/idei-de-amenajare-a-unei-gradini-cu-spatiu-limitat

Vara este sezonul perfect în care ne dorim să petrecem cât mai mult în natură, în grădina casei sau pe terasă. Pentru a avea parte de o bucurie cât mai mare în grădină, trebuie să o avem amenajată așa cum ne place nouă, iar plantele de ornament, decorațiunile pentru grădină sau niște pavele de la Europav pot fi câteva dintre soluțiile cu ajutorul cărora putem face din spațiul de relaxare unul de vis.

Pavelele sunt de obicei folosite pentru a amenaja spațiile în care traficul este mai intens (parcuri, străzi, trotuare, etc.) întrucât acestea au o rezistență crescută. De asemenea, există pavele pentru curți și grădini care sunt numai bune pentru a vă amenaja un spațiu unde doriți să petreceți timpul liber. Aceste pavele sunt foarte rezistente dar și ușor de folosit întrucât vă permit să le scoateți și să le rearanjați după cum doriți.

Dacă terenul curții dumneavoastră nu este unul drept, puteți să folosiți pavelele deoarece acestea au proprietatea de a-l uniformiza și a-i oferi o eleganță aparte, transformând spațiul vechi într-unul nou, cu o altă personalitate. Pavelele vă pot schimba grădina în totalitate, prin rezistența lor permițându-vă să parcați mașina pe acestea, să practicați diverse activități, să modelați terenul într-un mod benefic, ca să nu aveți probleme în sezoanele ploioase.

Pentru a oferi un aspect cât mai interesant, puteți folosi o combinație de culori care ajută la crearea unui model ce vă poate scoate din anonimat curtea, grădina și orice altă zonă ce necesită amenajare.

BENEFICII

Europav vine în ajutorul clientului, atrăgându-l prin produsele sale care au o serie de beneficii pentru viitoarul spațiu care necesită amenajare:
– prețuri de producător
– rezistență
– eleganță
– naturalețe
– dețin o experiență care s-a acumulat pe parcursul a 16 ani de activitate
– produsele puse la îndemâna clientului vin într-o gamă largă și sunt de cea mai bună calitate
– produse pentru curte, grădină, spații industriale și pietonale
– gamă largă de culori ce pot fi combinate într-un mod cât mai creativ, clasic sau modern

Dacă vă plac spațiile verzi, puteți să știți mereu că o serie de grădini botanice din Europa vă așteaptă să le vizitați. Timpul liber petrecut în natură, oriunde ar fi el, este întotdeauna o metodă pentru a vă umple de energie!

2017-09-08T09:46:13+00:00

Leave A Comment