Summer Clothing Haul 2015

Nu am mai postat de multă vreme ceva nelegat de cărți (cu toate că aș fi vrut și am numeroase poze pregătite într-un colțișor al memoriei) așa că vă aduc acușica un clothing haul. Cu toate că a trecut deja o perioadă de când mi-am luat tricourile pe care vi le voi prezenta, acestea sunt potrivite si pentru vară, fiind destul de răcoroase și vesele.

NO LIMITS!

A venit vara așa că trebuie să ne mai relaxăm și să facem cât mai multe lucruri la care am visat timp de un an. Acest tricou vesel cu flori mi l-am luat de la Stradivarius și mi s-a părut foarte drăguț. În partea de jos are două fâșii de material care îți permit să le legi, tricoul putând fi purtat “cu buricul gol” :-)) sau nu. Merge de minune și la o pereche de blugi cu talia înaltă.

BUFNIȚELE VESELE LA PUTERE!

Pentru cei care nu au aflat deja, sunt o fană a bufnițelor și un tricou cu o bufniță vesel colorată nu a putut să nu vină cu mine acasă! L-am găsit la Koton și mi s-a părut numai bun pentru vară, materialul vaporos din care este făcut permițând adierilor de vară să te răcorească.

CATS WITH GLASSES

Tot la Koton am găsit un tricou vesel și plin de culoare (și de pisici cu ochealari!!). Chiar dacă predomină și negru la acest tricou (nu prea pot suporta culorile închise pe vremea însorită și călduroasă), materialul din care este făcut mi se pare potrivit și pentru zilele mai călduroase. Și oricum, chiar dacă mi-ar fi cald în acest tricou, tot l-aș purta în alt anotimp!! 😀 Can’t let the cats out of the bag!

INTRÉPIDE (FEARLESS)

La Stradivarius nu obișnuiesc să merg de fel însă în ziua în care nu prea găsisem tricouri (acela fusese scopul cumpărăturilor) am zis să încerc mai multe magazine. Se pare că în acest magazin mi-am găsit două tricouri cu texte inspiraționale. 🙂 Cel cu Fearless l-am găsit chiar la reducere lângă o cabină de probă și fiind vag mai lunguț în față, uneori prefer să îl leg ca pe cel cu “No Limits”. Îmi amintește de tricourile copilăriei. 😀

Voi prin ce magazine umblați de obicei și găsiți ceea ce vă doriți? 😀

2017-09-09T10:28:08+00:00

8 Comments

 1. Lore June 12, 2015 at 10:09 am - Reply

  Simpatice tricourile! Să le stapânești sănatoasă! 🙂

 2. Simona June 12, 2015 at 11:06 am - Reply

  Mersi mult, Lore! >:D<

 3. Gabriella June 13, 2015 at 4:19 pm - Reply

  Awe, sunt atât de drăguțe! 😀

 4. CRINA June 18, 2015 at 4:22 pm - Reply

  Foarte frumoase, sa te bucuri de ele.

 5. Yuki June 18, 2015 at 7:18 pm - Reply

  Bufniţele sunt aşa de perfecte! <3

 6. Simona June 20, 2015 at 7:24 am - Reply

  Exact!! <3 Și eu sunt o fană a lor! 😀

 7. Simona June 20, 2015 at 7:24 am - Reply

  Mersi frumos, Crina!! Așa voi face. Pupici!

 8. Simona June 20, 2015 at 7:24 am - Reply

  Mersi, Gabi!! <3 :*

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree