Ceai “Belin” de Macese si multe alte fructe & Lumea de Gheata si Foc

Am descoperit că de multă vreme nu mai băusem un ceai cu măceșe (sau poate mă înșel?) așa că am cumpărat ceaiul Măceșe și multe alte fructe de la Belin. Ca de multe alte dăți, la o cană mai mare cu apă clocotită am pus 2 pliculețe de ceai și am obținut gustul perfect. Acest ceai este acrișor (chiar destul de acrișor) și are o culoare roșiatică plăcută și un miros minunat. Gustul mi-a plăcut foarte mult și am adăugat și o linguriță mică de zahăr pentru a adăuga și un strop de dulce. 🙂

Ingrediente: amestec de fructe uscate în proporție variabilă (coji și sâmburi de măceșe – min. 25%, aronia, mere, coacăze negre), flori de hibiscus, acidifiant acid citric, cicoare. Nu conține coloranți sintetici. Culoarea ceaiului este culoarea naturală a ingredientelor.

Alături de ceaiul de fructe m-am bucurat și de detaliile și imaginile minunate din cartea Lumea de Gheață și Foc de George R.R. Martin, apărută la editura Nemira. Voi reveni pe viitor cu o recenzie dar vă pot spune de pe acum că este o carte realizată foarte bine care îi va încânta cu siguranță pe toți fanii Game of Thrones (Urzeala Tronurilor).

Vă urez o duminică plăcută!! <3

2017-09-08T20:08:12+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree