Simtiti-va Wanderful alaturi de Dj Wanda

Odată cu încălzirea vremii ne putem bucura de aceasta în numeroase moduri. Plimbarile și mișcarea de orice fel sunt cele mai benefice pentru noi, relaxându-ne, dându-ne poftă de viață și aducându-ne energia în viața noastră. Alături de muzica ei, Dj Wanda ne propune mai multe metode care ne pot ajuta să ne destindem și să ne menținem sănătatea.

CINE ESTE DJ WANDA?

Dj Wanda a impresionat numeroși oameni, ea devenind în anul 2000 prima femeie DJ din România. A lucrat alături de nume importante din lumea muzicii și, întrucât dorea mai mult de la cariera sa muzicală și de la viață, în anul 2009 a scos și primul album în care se regăsește un stil synth-pop cu influențe British electro-pop/dance. Aceasta a colaborat cu Smiley și a scos melodia I Wanna Be Loved, melodie cu care a revenit în forță pe piața muzicii. Clipul melodiei a fost filmat în Londra (locul unde locuiește cântăreața) și include, după cum spunea și Dj Wanda, o serie de pete de culoare care să atragă publicul cât mai mult. Prin energia sa inepuizabilă, prin implicarea în multiple activități diferite și prin stilul impus, Wanda a devenit un Icon, având numeroși fani atât în România cât și în străinătate.

CE ESTE WANDERFUL?

Wanderful este o platformă online care are în spate o echipă de profesioniști din diferite domenii (dr. Florin Juravle medic primar chirurgie plastică, Marius Petre creativ director, Master Traineri specializați în kinetoterapie și hidrokinetoterapie, Psiholog – Psihonutriționiști, artiști tatuatori ai salonului Wanda Tatoo, Paul Bălăneanu hairstylist trainer). Toți cei din echipa Wanderful sunt preocupați de schimbarea în bine a vieții celor care au încredere în ei.

CINE ESTE ECHIPA WANDERFUL?

Echipa Wanderful vă oferă consulting și strategii de imagine specializată în:

  • strategii marketing (campanii de imagine, suport PR pentru brand-uri, suport PR pentru locații indor și outdoor, consulting de brand-uire artistică)
  • creativ (graphic designm foto, web design)
  • consulting estetică medicală
  • events (organizare de evenimente, tv shows, dj-ing, interviuri, catwalk)
  • psihonutriție (consultanță de management al greutății și program personalizat de nutriție asistat de psihoterapeutul Wanderful)
  • sport (consultanță de well beind și activitate sportivă personalizată cu asistență și program de antrenament particularizat de Wanda și echipa Wanderful)
2017-09-09T11:38:17+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree