Lansare de carte Incursiune in estetica dentara – Comprehensice Esthetic Dentistry de Florin Lazarescu

Florin Lăzărescu, medic stomatolog, este o persoană de admirat pentru că a redat zâmbetul multor persoane. Medic al Clinicii Trident unde găsiți preturi stomatologie pentru orice tip de procedură dentară, acesta este și imaginea pentru Blend-a-med și, alături de alți medici stomatologi, el a publicat și o carte.

LANSARE DE CARTE ÎN ENGLEZĂ

Cartea lansată de Dr. Florin Lăzărescu alături de alți 6 medici stomatologi (coautori) ce fac parte din echipa de medici de la Clinica Stomatologica Trident este intitulată Incursiune în estetica Dentară (Comprehensice Esthetic Dentistry) și reprezintă un manual de estetică dentară.

Cartea a fost lansată de Florin Lăzărescu și în limba engleză și a apărut la editura Quintessence Publishing.

Autorul și coautorii oferă detalii despre arta de a modela dantura pentru a obține un rezultat estetic.

Capitolele cărții pun accent pe analiza estetică, plănuirea unui tratament, folosirea fotografiei dentale digitale, importanța colaborării medic-pacient, protocoale de tratament, etc.

Pe coperta cărții o regăsim pe Ada Condeescu, actriță care a studiat actoriia la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București. Aceasta este și pacientă a doctorului Florin Lăzărescu și ne încântă cu zâmbetul ei minunat.

Puteți vedea și filmul de prezentare al cărții:

Odată cu venirea vremii frumoase lucrul pe care în putem face cel mai mult este statul afară, în natură, alături de prieteni. Trebuie să ne bucurăm cât mai mult de clipele alături de cei dragi și să avem mereu zâmbetul pe buze pentru că acesta este leacul cel mai de preț pentru sănătatea noastră. Dacă doriți să zâmbiți fără nicio reținere sau aveți probleme stomatologice, nu uitați să mai faceți și câte o vizită pe la medicul stomatolog pentru a vă îngriji dantura și a avea un zâmbet sănătos și frumos. 🙂

AVANTAJELE CLINICII TRIDENT

Societatea de Stomatologie Estetică din România, prima asociație profesională din România ce promovează principii moderne ale stomatologiei estetice, se află în aceeași clădire cu Clinica Trident. Puteți beneficia de la echipa Trident de experiență și de tratamente estetice cât mai moderne.

Echipa de profesioniști este formată din oameni deschiși care oferă soluții comfortabile celor care doresc să își rezolve probleme de sănătate dar și celor care doresc să exploreze noi teritorii de frumusețe. Prin munca lor, a dorinței de autodepășire, a prețurilor stomatologice și a aparaturii și materialelor performante, aceștia vă pot garanta un zâmbet de invidiat.

2017-09-08T09:46:54+00:00

Leave A Comment