Anvelope Acvila ATV pentru orice drumetie

Mersul la munte este mereu o încântare pentru orice iubitor al naturii. Dacă sunteți dornici să vă eliberați surplusul de adrenalină puteți opta pentru o excursie la munte de unde puteți închiria un ATV. Dacă aveți un ATV personal trebuie să vi-l echipați corect cu anvelope ATV pentru a fi în concordanță cu tipul de teren unde vă veți plimba și, desigur, cu vremea.

CLIPE DE RELAXARE CU ATV-UL

Plimbările cu ATV-ul vă pot oferi atât clipe de relaxare cât și momente pline de adrenalină, experiența fiind cu siguranță una de neuitat. Dacă aveți ATV-ul echipat cu anvelopele potrivite pentru drumeția aleasă, vă veți bucura fără nicio grijă de peisajele incredibile și locurile unde nu ați putut ajunge cu mașina în alte ocazii.

DRUMEȚII ALĂTURI DE PRIETENI ȘI FAMILIE, CU SAU FĂRĂ GHID

Închirierea mai multor ATV-uri alături de prieteni sau familie poate fi o alegere interesantă de petrecere a timpului liber, iar dacă nu cunoașteți traseele montane puteți apela fără nicio problemă la un ghid care vă poate face experiența și mai plăcută și lipsită de pericole. În funcție de vreme și zonă, vă puteți bucura de o serie de lucruri pe care nu le-ați putea vedea în mod normal (flori și animale sălbatice, plimbări prin pârâiașe, pe drumuri mai noroioase, etc.). Pătrunderea în locurile mai puțin accesibile din cauza noroiului sau a denivelării solului este mult mai ușoară cu un ATV care deține anvelopele potrivite.

NUMEROASE TRASEE PENTRU PLIMBĂRILE CU ATV-UL

Întrucât în ultimii ani drumețiile cu ATV-ul au devenit din ce în ce mai căutate de către turiști, o serie de trasee care traversează munții au fost luate în considerare. Acestea se regăsesc atât la altitudini mai mici, ajungând chiar și la zone de 1800 de metri. În munții Călimani sunt cele mai multe trasee (26 la număr), întinse pe o lungime de 566 km, așa că aveți de unde alege în care să vă petreceți zilele libere. Fie că este vară sau iarnă, vă puteți bucura de fiecare dată de un peisaj diferit și variat: drumuri forestiere stâncoase, platouri înzăpezite sau nisipoase, drumuri prăfuite de țară, etc.

ANVELOPELE POTRIVITE PENTRU ORICE ATV

Dacă doriți să achiziționați anvelope, Anvelope Acvila vă oferă o gamă largă de anvelope, potrivite pentru toate anotimpurile (vară, iarnă, all season). Dacă doriți anvelope pentru autoturisme, camioane, ATV-uri sau anvelope angroindustriale, la Acvila le veți găsi pe toate și veți beneficia de o garanție de 24 de luni și livrare rapidă!

2017-09-08T09:47:19+00:00

Leave A Comment