Traduceri profesioniste – Academia de traduceri

Există momente când avem nevoie de traduceri în alte limbi (mai puțin sau mai mult cunoscute nouă) a unor documente sau lucrări științifice, fapt pentru care cea mai bună decizie ar fi aceea de a apela la niște profesioniști. Atunci când avem nevoie de o traducere în engleză spre exemplu, traduceri engleza Academia de traduceri este o alegere foarte bună.

Academiadetraduceri este locul unde sunt puse la dispoziție traducerile în numeroase limbi destul de căutate (europene, slave, baltice, nordice, etc) dar și în limbi foarte rare (esperanto, egipteană, prusacă, dacă, dalmată, etc.), lucru pe care îl consider extrem de interesant și util în momentul în care avem nevoie de o astfel de traducere.

Echipa de profesioniști care stă la dispoziția dumneavoastră 24/7 se ocupă de mulțumirea clienților prin oferirea de soluții personalizate rezultate din îmbinarea calității, tehnologiei avansate, managementului de calitate ISO, profesionalismului și pasiunii într-un mod unic.

Pe lângă departamentele lingvistice existente, în cazul în care doriți o traducere specializată, puteți apela cu încredere la Academia de traduceri întrucât aceștia acoperă o gamă largă de domenii de activitate (finanțe/bănci, avocatură, construcții, IT & software, turism, educație, fizică, marketing, fashion, etc.).

Compania este singura din România care oferă servicii complete nu doar în toate limbile străine ci și dintr-o limbă în alta. Echipa traducătorilor specializați oferă și traduceri website, traduceri medicale, traduceri juridice sau traduceri tehnice, acestea fiind unele dintre cele mai căutate în zilele noastre. Departamentul de traduceri autorizate al companiei oferă clientului posibilitatea de a obține o traducere autorizată, cu ștampila și semnătura unui traducător autorizat, traducere ce mai apoi poate să fie si legalizată de un notar.

Un alt plus pe care compania îl oferă este și balanța dintre calitate și preț, existând și posibilitatea unor oferte speciale în momentul în care volumul traducerilor este unul mai mare. Când vine vorba de experiență, nici nu se pune problema întrucât Academia de Traduceri are aproape un deceniu de existență (începând din 2005), deceniu în care a primit numeroase solicitări nu doar din toate localitățile țării noastre, ci și din toate țările lumii.

Echipa Academia de traduceri

 

Avantajele companiei:
– profesionalism
– calitate
– balanță între calitate și preț
– numărul mare de domenii acoperite pentru traducere
– un număr mare de angajați (peste 300) autorizați, dedicați și potriviți pentru fiecare client în parte
– asistență 24/7
– comenzi din orice localitate a României sau din străinătate
– livrare rapidă atât la nivel național cât și internațional

 

2017-09-09T20:18:25+00:00

Leave A Comment