Recomandare de carte – Nancy Drew de Carolyn Keene

În decursul ultimor ani de când am descoperit mai bine lumea cărților și am înființat blog-ul, am avut plăcerea să găsesc pe Bookdepository și o serie de cărți care pe mine m-a încântat foarte mult.

Seria Nancy Drew este scrisă de mai mulți autori, toți utilizând pseudonimul Carolyn Keene. De zeci de ani seria a tot crescut în lungime (70+ cărți pe puțin zic eu) și continuă să o facă, un lucru doveditor fiind Nancy Drew Diaries. NDD ar fi un fel de subserie dacă o pot denumi așa, conține până în prezent un număr de 9 cărticele ce au niște coperte cu ilustrații geniale și o urmărește în continuare pe detectiva Nancy Drew, o tânără care iubește să rezolve mistere alături de prietenele ei Bess și George și chiar și alături de iubitul ei, Ned.

Eu dețin numai 5 cărticele dintre toate cele existente și, în caz că vă întrebați, fiecare carte are un mister propriu, nefiind o legătură prea mare între cărți (din câte știu eu) cu excepția personajelor principale (Nancy, Ned, Bess, George, tatăl lui Nancy, etc.) care apar cam în fiecare carte. 😀

Din miniseria nou apărută, NDD, eu dețin următoarele cărticele: Once Upon a Thriller (#4) și Secret at Mystic Lake (#6).

Din seria clasică cu Nancy am un număr de 3 cărți: Password at Larkspur Lane (#10), The Witch Tree Symbol (#33) și The Clue in the Crossword Cipher (#44).

Aceste cărți mi se par potrivite pentru oricine, ele fiind de fapt niște cărți pentru copii însă nu există limite când vine vorba de lectură! 🙂

Voi ce cărți detective ați citit sau ați vrea să citiți? Eu am o carte din seria cu Sherlock Holmes pe care nu am apucat să o citesc și mai multe cărți scrise de Agatha Christie (de obicei le aleg pe cele care îl au în frunte pe detectivul belgian Hercule Poirot și nu pe Miss Marple).

2017-09-09T10:54:39+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree