Primavara aduce lumina in case – alege becurile economice

Odată cu venirea primăverii ne putem gândi cum să ne luminăm și locuința într-un mod frumos, aducând poate o schimbare pentru a ne face mai fericiți. Pentru a da un efect aparte încăperilor putem folosi spoturi cu led care permit și reglarea cantității de lumină eliberată și în același timp nu emană căldură ca alte tipuri de becuri. Aceste spoturi sunt de obicei folosite în hoteluri, baruri, spatii expoziționale și magazine dar pot fi potrivite și pentru iluminatul clasic, aducând un plus de noutate și rafinament locuinței dumneavoastră.

De-a lungul timpului, am trecut de la iluminarea folosind becuri clasice iar mai apoi la cele economice. Mai nou, iluminarea de tip LED este din ce în ce mai căutată, fiind benefică nu doar din punct de vedere al consumului de energie ci și al sănătății și calității luminii. Magazinul on-line Magic LED susține trecerea la iluminarea de tip LED și în acest sens le oferă doritorilor o gamă variată de modalități prin care pot folosi această tehnologie.

Alături de Spoturi LED, Magic LED pun la dispoziția clienților o serie de becuri cu LED și corpuri de iluminat.

Becurile cu LED
– înlocuiesc cu succes chiar și cele mai puternice becuri economice
– design ergonomic, permițând o iluminare mult mai bună (de până la 360 de grade)
– soluția ideală pentru înlocuirea iluminatului cu becuri incandescente
– pot fi folosite pentru iluminarea oricărui spațiu
– unele modele au iluminare variabilă
– pot salva cu până la 40% mai multă energie față de becurile economice
– rezistă până la 50 000 h
– rezista la șocuri
– nu se încălzesc

Corpurile de iluminat
– ideale pentru săli de conferință, holuri clădiri, spații de birouri, bucătării, iluminat clasic
– lumină consistentă
– nu emană căldura și nici oscilații ale fluxului luminos
– unele modele au iluminare variabilă

Achiziționând produse de pe site-ul celor de la Magic LED befeficiați și de o serie de avantaje precum:

– ofertele speciale
– raport optim calitate-preț
– gamă largă de produse de iluminat cu LED (spoturi, becuri, panouri, benzi, proiectoare, reflectoare, lămpi pentru iluminat public, tuburi ce înlocuiesc vechile neoane, alimentatoare, telecomenzi, controlere, etc.)
– produsele sunt potrivite atât spațiilor de birouri cât și halelor industriale, spațiilor exterioare publice sau rezidențiale
– calitate superioară a produselor
– magazinul vă oferă posibilitatea testării oricărui produs achiziționat pentru a face o comparație cu ceea ce dumneavoastră aveți acasă

Prin folosireaa corpurilor de iluminat în interiorul locuinței putem crea o stare de bine, putem realiza jocuri de lumină evidențiând totodată anumite zone din cameră. Fie că este vorba de bucătărie, baie, living, hol sau chiar grădină, becurile cu LED și corpurile de iluminat sunt ideale pentru a ne pune în evidență anumite aspecte ale locuinței, făcând spațiul unde ne petrecem timpul extrem de plăcut.

2017-09-08T10:08:59+00:00

Leave A Comment