Nebunie de plusuri si iepuri + Cum sa citesti mai cu drag

În ultima perioadă blog-ul a început să fie mai frunzărit și să mai țopăie pe ici pe colo, salutând și alte site-uri nebunatice!

Recenzia cărții Planeta de Aur a făcut vâlvă până în lumea plușurilor pe care K.J. Mecklenfeld le-a ținut cu greu în frâu! Eu și plușurile mele am fost foarte bucuroase să auzim din nou de Totoro și ne-am amuzat când am văzut că acesta nu știa ce se face cu o jumătate de iepure! Puteți vedea întreaga povestioară despre iepurii pe care i-am trimis spre plușurile năstrușnice și să nu ezitați să inspectați tot blog-ul autorului Mecklenfeld! Fiecare postare a acestuia e plină de o magie aparte și simți că citești mereu un capitol dintr-o carte fantastică! 😀

Pentru că a fost pus pe șotii și a auzit cum tastez de zor, Totoro al meu a venit să țopăie pe tastatură și mai apoi a citit și el postarea cu urșii de lemn și a zâmbit când i l-am arătat și pe celălalt Totoro (mai albăstrui la blăniță).

Blog de cititori mi-a propus să particip la un articol intitulat “16 ponturi pentru a citi mai bine, cu drag și spor” unde puteți citi niște lucrușoare foarte utile pentru cei care nu se pot concentra asupra lecturii sau care pur și simplu vor să afle cum alți cititori fac lectura mai plăcută, îmbietoare, relaxantă sau chiar palpitantă! 😀 La numărul 4 puteți găsi și câteva cuvinte pe care le-am împărtășit cu Blog de cititori și sper că veți reuși să descoperiți măcar 1 pont din cele 16 care să vă facă dornici să citiți!

 

“…Când citesc acasă (de cele mai multe ori) îmi place foarte mult să am alături o cană de ceai cald, ceva de ronțăit și dacă este posibil o vază plină cu flori proaspete și o lumânare parfumată aprinsă. Personal îmi place foarte mult să iau cu mine o carte atunci când plec la drum undeva pentru că nu se știe când se va ivi momentul când voi putea să citesc câteva pagini sau capitole în decursul zilei respective; fie că mă aflu în mașina personală (nu la volan, desigur!), fie că sunt la facultate sau într-un alt loc, o carte de multe ori mă ajută să mă relaxez.” – Secretele Cărților

Sper că v-ați refăcut toți în zilele de Paște și va urez vacanță plăcută în continuare dacă mai aveți zile libere! ;D

2017-09-09T10:05:55+00:00

2 Comments

 1. K.J. Mecklenfeld April 15, 2015 at 5:45 pm - Reply

  Grozav ca ai si tu un Totoro! Noi avem aici doi, unul albastru si unul alb (cel mai mic) si avem in plan un Totoro mare, cel gri cu frunza pe cap (ca al tau). Cautam doar marimea potrivita ca sa fie in ordine descrescatoare, asa cum ni i-a aratat Miya-san in filmul sau.
  Totorii nostri ii transmit salutari pufoase si verzi lui Totoro al tau si i-au pus deoparte o saculteata cu seminte si nuci din Olanda (organice!).
  Toate bune si multumim ca ne cititi asa cum si noi va citim pe voi 🙂

 2. Simona April 16, 2015 at 5:05 pm - Reply

  Yuhuuuu! Inca un Totoro pentru familia voastra de pufosi! Cred ca veti da o super petrecere cand va ajunge Marele pufos!
  Totoro al meu a fost tare incantat cand a auzit de saculteata! Noi va trimitem momentan un vin parfumat (cu iz de capsunica!) si dulce, de zici ca e sirop (pacat ca imbata!). :-))

Leave A Comment