Infrumuseteaza-ti gradina

sursa: Pinterest

PITICII DE GRĂDINĂ, VESELIE ȘI UMOR

De-a lungul timpului am sesizat și am învățat că nu toți oamenii au un simț estetic la fel de dezvoltat. Când ne gândim la primăvară și învierea naturii dorim deja să petrecem din ce în ce mai mult timp în grădină pentru a ne bucura de soare și aer curat. Dar grădina trebuie să fie spațiul unde ne putem relaxa și vizual, fapt pentru care trebuie să o decorăm într-un mod cât mai frumos. Astfel, alegerea unor pitici de gradina ne poate schimba aspectul grădinii, oferindu-i un aer mult mai jucăuș, de poveste.

Dacă suntem dornici de a adăuga pete de culoare și umor în grădină, piticii sunt perfecți! După alegerea lor (fie ei în culori simple sau decorați astfel încât să se asorteze cu ambientul) trebuie să ne gândim unde îi putem amplasa: grădina cu legume sau cea destinată relaxării clasice ne sunt disponibile! Piticii voioși pot fi puși în locul de joacă al copiilor pentru a înveseli atmosfera și a-i amuza pe cei mici. De asemenea, ascunși printre iarba și florile mai înalte pot crea senzația unui joc de-a v-ați ascunselea, ajutându-vă la crearea unui aspect de poveste. Dacă aveți copaci în grădină, puteți să vă jucați cu piticii și primprejurul lor.

pitici de gradina europav

Europav vine în ajutorul dumneavoastră când este vorba de piticii de grădină dar și al altor lucruri ce vă pot desăvârșii stilul casei și grădinii. Apelând la ei beneficiați de:
– prețuri de producător
– eleganță
– rezistență
– naturalețe
– experiență acumulată în 16 ani de activitate
– gamă extinsă de produse de cea mai bună calitate pentru curte, grădină, spații industriale și pietonale
– gamă largă de culori ce pot fi combinate creativ, clasic sau modern

FOLOSIȚI-VĂ DE ACCESORIILE DE GRĂDINĂ

Chiar dacă avem accesorii în grădină trebuie să ținem cont și de amenajarea grădinii cu flori întrucât acesta este un aspect foarte important. Florile din grădină ne oferă prin culorile și miresmele lor relaxare și liniște interioară. Nu trebuie să ne rezumăm doar la clasicele flori plantate direct în sol ci putem apela la ghivece frumoase, ca și cele întâlnite la țară la bunicii noștri, pe care le putem pune în toate colțurile curții și grădinii. Roabele, jardinierele supradimensionate, gălețile, toate sunt numai bune pentru umplut cu pământ și flori, conferindu-i grădinii un aspect rustic.

PLANTAȚI FLORI DIVERSE

Puteți planta flori de import dar să nu uitați cât de frumoase sunt florile românești și că ele trebuie să aibă un loc special în grădina noastră. Încercați de asemenea să aveți flori pentru fiecare sezon în parte pentru a avea mereu o animozitate în grădină. Pentru anotimpurile mai reci, arbuștii, brăduții sau suculenții pot oferi încă o pată de culoare în spațiul unde ați dori să petreceți cele mai multe clipe pentru a vă relaxa.

scaune si flori in gradina
2017-09-08T09:56:56+00:00

Leave A Comment