Inchiriaza o masina! Rent a car Bucuresti

În momentul în care ne aflăm într-un alt oraș și avem nevoie neapărat de o mașină pentru a ne putea rezolva treburile putem să optăm pentru închirierea unei mașini. În acest sens, inchirieri auto Bucuresti vine în ajutorul celor care doresc să apeleze la o companie care oferă cele mai bune prețuri la orice tipuri de mașini disponibile.

Firma Airport Rent a Car face parte din grupul WLC AUTO (sediu București), companie care are specializarea în:
– servicii auto integrate de rent a car
– service auto
– asistență rutieră

Aceștia s-au făcut remarcați prin faptul că au venit în ajutorul clienților într-un mod rapid, fiind corecți cu aceștia și dedicându-și toată atenția pentru a le satisface nevoile.

Personal am avut ocazia să ajung în diverse orașe și să nu fiu o cunoscătoare a lor așa că a trebuit să pierd mai mult timp până să ajung la destinația dorită. Pe cât de amuzant și palpitant este acest lucru, uneori suntem presați de timp și nu ne putem permite să întârziem la o întâlnire de afaceri sau în alt loc asemănător.

Pentru o situație de acest tip, Airport rent a car deține serviciul de închiriere al mașinii cu un șofer pus la dispoziția clientului. Fie că este vorba de o excursie, o călătorie de afaceri sau un eveniment, șoferul ce vă va fi pus la dispoziție va fi un bun cunoscător al orașului, vă va întâmpina de la aeroport într-o mașină în care veți beneficia de confort, siguranță și astfel veți scăpa și de stresul provocat de trafic.

 

Avantaje:
– seriviciile de închirieri mașini pentru numeroase locații: Aeroportul Otopeni București, Aeroportul Băneasa, orice locație din București și România- bun raport calitate-preț! prețuri minime- discount-uri pentru cei care își fac rezervare din timp

– reducei zilnice la diferitele modele de mașini

– asistență rutieră Non Stop

– număr nelimitat de kilometri (pentru rezervări de cel puțin 3 zile)

– asigurare Full CASCO și RCA

– livrare și returnare Gratuit oriunde în București

– schimbarea mașinii Gratuit

– spălarea mașinii la livrare și returnare Gratuit

– tarife transparente

– puteți dispune și de un șofer

– până la 70% DISCOUNT la Închirierea pe Termen Lung

Un aspect de remarcat este acela că omul de afaceri Ion Lazăr (care deține grupul de firme cu același nume și compania Internațional Lazăr Company) plănuiește crearea unor noi locuri de muncă. Transportatorul Ion Lazăr dorește crearea a 3000 de locuri de muncă, în prezent existând deja peste 1000 de angajați.

2017-09-09T11:44:20+00:00

Leave A Comment