Gateste cu drag si economiseste timp folosind oala sub presiune

Pentru mulți ditre noi gătitul poate fi o corvoadă mai ales în momentele când nu dispunem de suficient timp liber pentru a o face. Știm bine că mâncarea preparată acasă este de cele mai multe ori cea mai sănătoasă și pe gustul nostru, fapt pentru care ar trebui să ne gândim la metode care ne-ar putea ajuta să facem gătitul mai rapid, sănătos și plăcut în același timp.

O soluție foarte bună pentru a găti alimentele într-un mod rapid dar și sănătos este folosirea unei oale sub presiune. Nu toată lumea știe dar oala sub presiune menține proprietățile nutritive ale alimentelor, hrana obținută prin folosirea ei fiind recomadată pentru un stil de viață cât mai sănătos.

Atunci când ne gândim să realizăm comenzi oale sub presiune trebuie să alegem varianta cea mai potrivită pentru nevoile noastre și să ținem cont de faptul că o astfel de oală o vom avea mult timp în bucătării!

Cu ajutorul unei oale sub presiune puteți găti supe și ciorbe (preferatele mele!) pline de vitamine și gust. O ciorbă pe care nu am testat-o până acum ar fi ciorba de tarhon care pare delicioasă și cred că poate fi o alegere bună pentru orice gospodină!

În momentul în care vă decideți să cumpărați o oala sub presiune trebuie să țineți cont de nevoile dumneavoastră!

Ce anume ar trebui să aveți în vedere înainte să cumpărați o oală sub presiune?

– oala sub presiune este folosită în mod normal pentru prepararea alimentelor care necesită o preparare de cel puțin 40-45 de minute (legume, alimente uscate, carne, pește, etc.)

– alegeți o oală care are o capacitate ce satisface nevoile dumneavoastră
– materialul din care să fie oala ar trebui să fie inoxul, oțelul inoxidabil, aluminiu exodat, etc.
– să fie potrivită pentru sursa de căldură pe care o folosiți
– mânerele să fie rezistente la căldură, șoc și greutate și, ca un bonus, să fie ergonomice, pentru o utilizare cât mai ușoară
– oala să fie ușor de depozitat
– să fie sau nu compatibilă cu mașina de spălat
– alegeți o oală sub presiune care vă ajută să economisiți timp și energie electrică- unele oale sub presiune au compartimente speciale pentru fierberea legumelor sau sunt prevăzute cu mai multe programe (pentru carne, legume, pește, etc.) așa că și acesta poate fi un lucru de luat în considerare în momentul achiziției produsului

2017-09-08T10:09:07+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree