Cum sa ai o bucatarie dichisita alegand accesoriile potrivite

Orice persoană căreia îi place să gătească se gândește să aibă o bucătărie de vis unde accesoriile de bucătărie, fie ele suporturi pentru pahare, oale inox sau cântare electronice, trebuie să fie atât practice cât și variate pentru a fi utile la prepararea oricărui tip de mâncare.

Atunci când dorim să luăm drept cadou articole de bucătărie sau pur și simplu vrem să ne răsfățăm cu noi accesorii pentru propria locuință, homeX ne vine în ajutor cu o gamă largă de articole de bucătărie. Compania se dedică nevoilor clienților reușind să îi mulțumească chiar și pe cei mai exigenți dintre aceștia.

Cum Sărbătorile Pascale bat la ușă, trebuie să facem ultimele pregătiri pentru ele cât mai repede. Dacă dorim să adăugăm un pic de haz mesei de Paște putem să alegem un coș împletit pentru pâine pe care îl putem umple cu iarbă (naturală sau artificială) și îl putem folosi apoi pentru ouăle vopsite. Acest coș ar înviora masa festivă alături de alte mici accesorii decorative (și funcționale) în formă de puișori sau găinușe. Copiii vor fi mai atrași de mâncare prin acest joc de culoare și forme dar sunt sigură că și adulții vor avea o stare de bine alături de ei!

Pentru o bucătărie dichisită și cu note călduroase vintage putem găsi o serie de accesorii de bucătărie nu doar utile ci și foarte frumoase! Cutiuțe pentru fursecuri în culori pastelate, suporturi pentru prăjiturele, cutii din bambus pentru ceai, tăvi de servire cu motive florale, toate adaugă o notă aparte spațiului unde gătiți sau serviți masa.

De ce să alegi homeX?
– gamă variată de produse pentru orice bucătărie
– calitate garantată; produsele comercializate au calitate superioară
– garanție de retur 14 zile (dacă nu sunteți mulțumit puteți returna produsele și să vă primiți banii înapoi)
– transport gratuit pentru comenzile ce depăsesc 300 RON

Pentru a face gătitul cât mai plăcut, amuzant și practic, o serie de accesorii care ușurează munca în bucătărie au fost lansate pe piață. Fie că este vorba de un polonic în formă de monstrul din Loch Ness care stă fix în oală, de un infuzor pentru ceai în formă de lamantin sau de o mănușă în formă de animăluț pentru a nu ne frige la mâini, putem cu siguranță să apelăm la noile gadget-uri pentru bucătărie pentru a ne ușura treburile.

Gătitul înseamnă plăcere așa că trebuie să alegem de fiecare dată accesoriile care ne ușurează munca și ne fac să petrecem din ce în ce mai mult timp în bucătărie!

2017-09-08T09:57:48+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree