Cadouri pentru copii si mamici de Paste

Odată cu venirea primăverii și a Sărbătorii Paștelui ne gândim la a-i face fericiți pe cei din jurul nostru dăruindu-le câte un cadou. Pentru mămici și copii putem să găsim o serie de cadouri potrivite care să fie și de ajutor. Pentru tinerele mame pompa de san electra dubla spectra poate fi un cadou care să le vină în ajutor, esențială în hrănirea bebelușului.

Ca să va puteți decide pentru o pompă de sân corectă de la Spectrababy trebuie să țineți cont de o serie de aspecte precum ar fi locul unde va fi folosită, tipul de pompă (manuală electrică), etc.

Dacă în schimb doriți să alegeți un cadou simpatic pentru copii, puteți intra pe Toyz.ro și selecta din numeroasele categorii puse la dispoziție. Pentru că vremea se încălzește, puteți opta pentru un cadou de care copilul s-ar putea bucura în natură, în timp ce iese la plimbare. Bicicletele, tricicletele, trotinetele, rolele, skateboard-urile sunt alegeri foarte bune care l-ar și ajuta pe cel mic să își consume energia și să se distreze în aer liber. Pe Toyz aveți de unde alege jucării potrivite pentru vârsta fiecărui copil așa că nu trebuie să vă faceți probleme că nu veți găsi ceea ce vă doriți.

Jocurile LEGO, jucăriile interactive, cele educative sau de logică, sunt toate potrivite pentru clipele pe care copilul le petrece acasă (dar pot fi folosite și în aer liber) stimulându-i creativitatea și curiozitatea.

Dacă sunteți mai generoși în această perioadă și doriți o schimbare a camerei copilului (sau dacă sunteți la început de drum) aveți posibilitatea să alegeți dintr-o serie de mobiliere foarte frumoase și potrivite pentru cel mic. Alături de jucării, scăunele și pătuțuri colorate cu desenele preferate ale copiilor, vă puteți îndrepta atenția chiar și spre hăinuțe pentru copii, numai bune la schimbarea de anotimp.

Prin achiziționarea de produse de la Toyz dispuneți de o serie de avantaje:
– gamă variată de produse din care puteți să alegeți (peste 10 000 de articole)
– cea mai bună calitate a produselor
– prețurile sunt clare și corecte, se modifică o dată pe an
– rate fără dobândă
– discounturi (în momentul unei achiziții primiți 2% din valoarea comenzii sub formă de puncte de fidelitate)
– livrare rapidă
– există posibilitatea de returnare
– suport de calitate (prin chat, telefon sau email)

2017-09-08T09:57:36+00:00

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree