Amenajarea gradinii pentru primavara si vara

Odată cu venirea primăverii ne dorim să ne aducem grădina la viață, reamenajând-o într-un mod cât mai frumos, decorând-o cu flori și obiecte care să ne facă să petrecem din ce în ce mai mult timp în curtea casei. În momentul amenajării curții trebuie să ținem cont și de lucruri importante precum ar fi alegerea unor rigole potrivite. Pentru a asigura drenajul apei într-o grădină, mai ales în cazul în care terenul nu este compact, ne putem folosi de rigole PavConsult care au o textură netedă ce protejează împotriva deraierii apei, fiind utilă pentru un drenaj optim, chiar și în cazul unor cantități mari de apă.

sursa: pavconsult.ro

Achiziționând jgheaburi (rigole) de la PavConsult beneficiați de o calitate superioară a acestora, având totodată o textură netedă. Rigolele sunt ecologice și le puteți achiziționa la un preț scăzut care se calculează în funcție de dimensiunea pieselor, suprafața totală din grădină și culorile dorite (galbene, gri, roșii). De asemenea, rigolele sunt produse românești care au fost concepute pentru a rezista la îngheț, umiditate și căldură pentru o perioadă îndelungată de timp.

sursa: pavconsult.ro

În momentul când dorim să amenajăm grădina, putem să alegem chiar o tematică pentru amenajare (spațiu de joacă pentru copii, spațiu de relaxare, grădină japoneză, etc.) în acest mod fiindu-ne și mai ușor să demarăm lucrările. Înainte de a planta flori în grădină trebuie să nu uităm să verificăm tipul de sol pe care îl avem întrucât fiecare floare sau copac are nevoie de un anumit pământ.

Ca să avem parte de clipe de relaxare în curte pe parcursul primăverii și verii trebuie cu siguranță să avem parte de o grădină care să îmbine plăcut notele verzi cu florile ce au culori calde (oferind veselie, dinamism) sau reci (care oferă relaxare dacă nu sunt folosite într-un mod exagerat). Amenajarea grădinii nu este un lucru care se face fără a fi gândit deoarece la final dorim să obținem un loc ideal pentru relaxare, un loc unde ne putem invita familia și prietenii pentru a avea o discuție plăcută.

Când ne apucăm de amenajarea grădinii (iar mai apoi de întreținerea ei) trebuie să ne procurăm și accesorii de grădinărit pe care să nu uităm să le curățăm cu apă caldă și săpun după fiecare utilizare. Multe persoane nu știu dar și plantele au nevoie de o îngrijire aparte, pentru a le proteja de răspândirea unor boli și de dăunători care pot distruge toată munca depusă în grădină.

2017-09-08T09:57:25+00:00

Leave A Comment