Noutati in biblioteca (16)

Nu am mai apucat să postez tot ce mi-am dorit în ultima vreme însă voi mai posta atunci când reuşesc. În ultima perioadă am mai adăugat nişte cărţi în biblioteca mea. Printre acestea se numără şi:
 • The School Gates de Nicola May  pe care am câştigat-o pe blog-ul Quiet I am reading. Mulţumesc mult pentru şansă!! Am primit cartea direct de la autoare şi cu autograf ^^.
 • Origin de Jessica Khoury am primit-o cadou de ziua blog-ului de la un prieten. Îmi doream de foarte mult timp acestă carte şi pot spune că este superbă! 😀 Nu am apucat să o termin însă o citesc printre picăruti, savurând-o încet, încet ^^. Am fost de asemenea foarte bucuroasă să primesc de la autoare un booklet cu autograful ei exact înainte să primesc şi cartea. Sincronizare perfectă! 😀
 • Under the Never Sky de Veronica Rossi mi-am luat-o de pe Bookdepository împreună cu jurnalul maroniu pentru mama. Am avut un cupon de reduucere şi am zis să profit de el :D. Din păcate va trebui să aştept ceva vreme până să o citesc.

 

Pentru moment mă voi rezuma la acestea. Mai am şi alte cărţi noi însă voi face o postare cu altă ocazie.
Voi ce aţi mai adăugat prin bibliotecă? 😀

 

 PS: Am deschis rubrica Schimb de cărţi pentru cei interesaţi.
2017-09-09T19:38:47+00:00

5 Comments

 1. Ralu April 4, 2013 at 8:52 pm - Reply

  Interesant, deci aşa arată un booklet! ^^ Foarte frumoase cărţile primite, să le citeşti cu plăcere!

  Ce carte e cea roşie din colţ? 😀

 2. Simoncello April 5, 2013 at 11:08 am - Reply

  Ralu, cartea roşie este de fapt un jurnal mai mare pentru mama :D. I-am dat comandă şi la unul mai mic ^^.
  Am mai pus şi eu ochii pe unul(pe mai multe dar mă voi abţine) şi sper să îmi dau comandă la el…curând sau poate mai înspre vară ^^.

 3. Cioburi de vise April 5, 2013 at 1:39 pm - Reply

  Sunt superbe !
  Să le citești cu plăcere ! :*

 4. Ralu April 6, 2013 at 7:02 am - Reply

  @Simona
  Oh, scuze, nu citisem cu atenţie. Jurnalul arată foarte autentic, şi sincer nici nu observasem că TBD vinde şi papetărie. ^^

 5. Simoncello April 6, 2013 at 7:21 am - Reply

  @Cioburi de vise: Mersi mult!! 😀 Aşa voi face!^^

  @Ralu: Nicio problemă. Se mai întâmplă :D. În mod miraculos au multe lucruşoare ascunse pe site. Găsisem mai demult lampă pentru citit.. din aceea mică ce se agaţă pe carte 😀 iar altă dată găsisem cărţi de joc diverse şi seturi cu Harry Potter cu o mini baghetă, mini glob etc. :))

Leave A Comment