Concurs aniversar(1)

După cum aţi aflat mai devreme, astăzi blog-ul a împlinit un anişor, chiar de Valentines Day, iar pentru acest lucru am decis să fac un concurs în urma căruia puteţi câştiga o carte.
Ţin să îi mulţumesc librăriei on-line Libris pentru sponsorizare! Vă muţumesc foarte mult!

Puteţi găsi această carte la librăria online Libris ! După cum majoritatea ştiu, pe site-ul Libris se pot găsi cărţi online, Libris fiind o librărie online ce oferă cititorilor accesul atât la cărţi în română, cât şi la cărţi în engleză. Puteţi găsi la această librărie aproape orice carte vă doriţi.

Concursul se adresează doar persoanelor din România!

Reguli pentru a vă înscrie:

1. Realizaţi o poză(fotografie a unor lucruri practice realizate de voi sau desen creat pe calculator sau de mână) în care să îmbinaţi tematica Zilei Îndrăgostiţilor cu logo-ul Libris.

Poza voastră poate fi cât mai creativă atât timp cât respectă cerinţa. Puteţi aranja diverse obiecte, cărţi, inimioare pe care să le combinaţi cu logo-ul librăriei on-line Libris, puteţi desena ceva de mână sau pe calculator, puteţi realiza un colaj etc. Doar să respectaţi cerinţa şi să fiţi cât mai creativi şi originali!

2. Daţi like blog-ului pe Facebook, follow pe Twitter şi urmăriţi-mă prin GFC. Această cerinţă e valabilă doar pentru cei care deţin FB,Tw.

3. Trimiteţi-mi un mail pe pixiie_dust(at)yahoo(dot)com cu poza realizată de voi, numele şi prenumele reale, numele cu care mă urmăriţi prin Facebook, Twitter, GFC.

4. Lăsaţi un comentariu la această postare precizând ce carte aţi dori să câştigaţi de pe Libris(în valoare de maxim 40 lei!). 

Cei care îmi trimit mail vor primi reply în maxim 24h. Dacă nu primiţi reply vă rog să lăsaţi un mesaj aici!
Acelaşi lucru îl puteţi face dacă aveţi vreo nelămurire.
Precizez că fiecare participant are dreptul la 1 singură şansă adică poate trimite doar o poză pentru a se înscrie.

 

Acestea fiind spuse… START concurs!!!

Vă urez succes tuturor şi nu uitaţi de data limită: 28 februarie, ora 24:00.

Update: ruşine, ruşinică, căci nu am precizat cum va fi ales câştigătorul! Fiind un concurs de creaţie, participanţii vor fi punctaţi în funcţie de:
1. originalitate
2. creativitate
3. respectarea temei propuse
4. mesajul transmis
Fiecare din cele 4 criterii va avea punctaje cuprinse între 1-10 puncte. Persoana cu cele mai multe puncte câştigă! În caz de egalitate voi apela la Random.

2017-09-09T19:47:45+00:00

6 Comments

 1. Gaby k. February 14, 2013 at 6:22 pm - Reply

  "lucruri practice realizate de voi sau desen creat pe calculator sau de mână) " … and Disqualified! 😀

  Dar le urez tuturor multa imgaginatie si noroc pentru a castiga premiul 🙂

  Foarte dragut din partea ta si a Libris 🙂

 2. furelise February 14, 2013 at 8:35 pm - Reply

  Am trimis mail, si mi-as dori sa castig aceasta carte: http://www.libris.ro/literatura-universala/evernight-1—claudia-gray-LED978-973-102-443-1–c7509–p513892.html
  Multumim pentru concurs 🙂

Leave A Comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree